onsdag 30 maj 2007

Teletubbies bara gillar varandra lite


Att det fortfarande i detta århundrade tros på att homosexualitet på något sätt är något som kan "smitta" folk via TV shower eller via uppträdanden är helt otroligt. Med den dos heterosexualitet som vi utsätts för varje dag via olika medier är det fullständigt otroligt att någon överhuvudtaget skulle bli bög.

Nu har iallafall Polens barnombudsman bestämt att Teletubbies är ofarliga, de leder inte till homosexualitet hos småbarn. Detta påminner mig om när det var den vetenskapliga samfundets heliga övertygelse att dålig luft ledde till sjukdomar, det så kallade miasmteorin. Ett lysande exempel på detta var när Londonborna under mitten av 1800-talet ansåg att det var stanken från Themsen som orsakade alla koleraepidemier i staden, att det kunde bero på att de drack vatten från samma källa som de öste ner avloppen i gick liksom inte upp för dem. Den enda person som hittade sambandet dåligt vatten-kolera blev utskrattad av hälsodepartementet, men Dr John Snow hade rätt.

Tydligen måste vi i alla tidsåldrar kämpa mot denna dumhet, på 1800-talet var det stanken från Themsen som ledde till sjukdomar, idag är det Teletubbies som leder till homosexualitet...

Inga kommentarer: