tisdag 19 juni 2007

Ickenyheterna frodas

Sven-Otto Littorin har inköpt en masterexamen på nätet verkar det som, jag ska låta detta vara osagt då jag själv slitit för min masters på det "riktiga" sättet i Svenska flumskolan.

Hur det nu är med detta så är det en sådan enorm ickenyhet att jag inte ens ids höja ögonbrynet åt den. Om vi jämför med tidigare ministärer så är Littorin en i närmast högutbildad minister även om han nu enbart köpt titeln. Jag tänker närmast på den nyhet som kom från USA senast angående bluff på CV, det är så ointressant att jag bågnar, jag tycker det är en större skandal när en socialist fuskar med skatten, en socialist köper sin hyresrätt men samtidigt förbjuder andra att göra det, stänger ner hemsidor som inte bryter mot lagen, slänger ut människor till tortyr i strid mot lagar och förordningar, köper privata varor för statens pengar, justitieminister leder privatspaningar, statliga bolag utbildar potentiella terrorister, staten registrerar åsikter, politiker tystar ner köp av sex.

Det är skandaler, i sammanhanget bryr jag mig knappast om Littorin enbart köpt examen eller om han verkligen pluggat.


Technorati Tags: , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du kanske ska byta namn på din blog till "Dagisretorik på 2000-talet" eftersom du begår så fina argumentationsfel?

Jonas Wiberg sa...

Du kanske ska fundera på vad "intelligenta kommentarer" betyder. Kritik är välkommet men ditt inlägg tyder på en så lysande insiktslöshet och oförmåga att intelligent kunna ge en insiktsfull kommentar att jag ska låta den stå kvar androm till varnagel om vad som händer när de intellektuella förmågorna inte finns.

Anonym sa...

Det vi alla väntar svar på är: När skall vi få se Littorins uppsats?

Jonas Wiberg sa...

Anton: Det skulle vara intressant läsning, den borde finnas tillgänglig på Fairfax U, du mailar och frågar va?