måndag 25 juni 2007

Nya Konstitutionen

Nu har den nya EU konstitutionen baxats igenom och vi kan se att den absolut mest perversa delen av konstitutionen blivit kvarlämnad.



7. Katalogen om rättigheter (mänskliga och sociala) har lyfts, ut och ersatts med en korshänvisning som ändå gör katalogen rättsligt bindande, dock inte för Storbritannien.





Trist att detta inte kunde tas bort, detta är en socialisering av EU och betyder att ett gäng med meningslösa "rättigheter" blir lag i Europa. De mänskliga rättigheterna har jag inget mot men de sociala däremot, de innebär ingen trygghet utan det är bara fina ord som i slutändan kommer att missbrukas.



EU ska för övrigt inte bedriva denna typ av smygsocialisering inom ramverket för Europa, detta kan komma att betyda många saker som inte är bra för nya dynamiska ekonomier som exempelvis Estland och Slovakien. Dessa länder går som tåget idag, ett avundsjukt Frankrike kan nu använda denna socialisering för att tvinga länderna till en skattehöjning och reformering av socialförsäkringssystemet till den gräns att de är tvungna att höja skatterna och bli lika stagnanta som Sarkozys frankrike.



De enda som vinner på detta avtal är Storbritannien, grattis Blair...





Powered by ScribeFire.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan!
Vi ar ett mediaforetag i London som just nu ar intresserade av att kopa lite reklamplats pa bloggar i Sverige. Reklamen ar for ett coolt TV program.
Hoppas det ar ok att jag lamnade den har kommentaren pa din sida men jag kunde inte hitta din e-mail address.
Hor garna av dig till mig sa skickar jag ett mail med beskrivning och detaljer!
Ha det bra!
Weronika@unrulymedia.com