tisdag 19 juni 2007

Pikant detalj

Nu blommar löken, palestinier söker asyl i Israel!!! Detta måste vara en oerhörd prestigeförlust för vänstern med palestinakramarna och Hamassupportrarna. Vad ska sägas när palestinier söker skydd hos den så kallade ockupationsmakten, förtryckaren av det palestinska folket?



Är detta månne israeliska agenter ute för att misskreditera den palestinska rörelsen eller är det faktiskt så att Israel var en garant för en någotsånär levbar fred. Att många tycker att det blivit osäkrare i Gaza efter Hamas med våld tagit över är fullt förståeligt vem vill bli torterad och dödad av det parti som svenska vänstern hävdar att vi ska stödja, de är ju faktiskt valda i demokratiska val...



Nu ser det faktiskt ut som att en delning är oundviklig, visserligen kommer Fatah i Västbanken att få pengar av väst som det ser ut nu men Hamas kan inte Fatha själva slå ut utan de får lita på att Israel slår ut dessa terrorister så att det korrupta Fatah styret än en gång kan ta över med benägen militär hjälp av Israel.



Det verkar som att Palestina inte klarar av att Israel drar sig tillbaka, kanske lösningen får bli att Israel garanterar säkerhet under en tid av tvångsadministration av FN.





Powered by ScribeFire.

2 kommentarer:

Anna sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

sjukt intressant inlägg.
skulle vara bra om någon kunde diskutera svensk media som inte raporterar från båda sidor av den mellanösterska konflikten också.
dagligen skickas bomber från gasaremsan till israel. sa jag dagligen...
bra inlägg - någon som tänker från andra perspektiv än vad man tränas att tro genom media.