måndag 30 april 2007

Den "nya" regeringen


Idag skriver DN om den nya troliga regeringen, kanske lite tidigt att ta ut vinsten? Media verkar lida av någon sorts separationsångest från Socialdemokraterna. Alliansen har hittils genomfört de reformer som de lovat inför valet men den irrationella massan anser att de helt enkelt nog trodde att Alliansen precis som Socialdemokraterna inte skulle genomföra sina löften.

Mona Sahlin har ridit på den våg av missnöje över "försämringar" som Alliansen genomfört men jag tror nog att till valet 2010 kommer vi att ha en stabil arbetsmarknad där en stor majoritet av de som idag till följd av socialistisk arbetsmarknadspolitik stått utanför faktiskt arbetar. Media kommer att agera drev åt S, det är knappast något otroligt, TT som rapporterat om den nya budgeten har där även lagt in negativa värderingar i utformningen av rapporteringen.


Vi får hoppas på att folket helt enkelt tar sitt lilla förnuft till fånga och att Sverige kan få det systemskifte som vi behöver, jag skulle inte vilja att vi hamnar i en situation liknande Frankrike där vi väljer mellan en socialist eller en socialist där ingen vill ta tag i problemen utan pratar bara om hur förträffligt landet är. Att ljuga för folket kan leda till en valvinst men är knappast ett bra sätt att leda landet.

Inga kommentarer: